08/08/2021 08/08/2021 Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σαρωνίδας χοροστάτησε σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι με το μυαλό μας και την καρδιά μας στην Εκκλησία και...
08 Αυγούστου, 2021 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2021 - 15:11

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στον Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου Σαρωνίδας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στον Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου Σαρωνίδας

Στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σαρωνίδας χοροστάτησε σήμερα, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι με το μυαλό μας και την καρδιά μας στην Εκκλησία και τον Χριστό μας. Αν ακολουθήσουμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου για Ομόνοια, τότε ενωμένοι θα μπορούμε να ζητήσουμε από τον Θεό την σωτηρία μας. Με παροξυσμό Αγάπης μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας και να φτάσουμε τον Θεό.

 

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” / ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων