17/10/2022 17/10/2022 Η κοινότητα νέων «Ορθόδοξη μαθητεία» διοργανώνει εκδήλωση με κεντρικό θέμα: «Εμπειρίες ενός γνήσιου Αγιοταφίτη από τους Αγίους Τόπους», το οποίο θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαδάβων κ. Αριστόβουλος (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Βυζαντίου και Μεγ. Αλεξάνδρου, Σπάτα Αττικής – είσοδος...
17 Οκτωβρίου, 2022 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2022 - 20:02

Σύναξη «Ορθόδοξης Μαθητείας» με θέμα «Εμπειρίες ενός γνήσιου Αγιοταφίτη από τους Αγίους Τόπους»

Διαδώστε:
Σύναξη «Ορθόδοξης Μαθητείας» με θέμα «Εμπειρίες ενός γνήσιου Αγιοταφίτη από τους Αγίους Τόπους»

Η κοινότητα νέων «Ορθόδοξη μαθητεία» διοργανώνει εκδήλωση με κεντρικό θέμα: «Εμπειρίες ενός γνήσιου Αγιοταφίτη από τους Αγίους Τόπους», το οποίο θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαδάβων κ. Αριστόβουλος (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως (Βυζαντίου και Μεγ. Αλεξάνδρου, Σπάτα Αττικής – είσοδος από οδό Μεγ. Αλεξάνδρου) την ερχόμενη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 20.00.

Είσοδος Ελεύθερη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων