17/07/2022 17/07/2022 Η συνεργασία της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ με την Παθολογική Ογκολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας είναι γεγονός! Οι Ογκολογικοί ασθενείς του νοσοκομείου θα ενημερώνονται για τις δωρεάν υπηρεσίες της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ και θα έχουν δυνατότητα φιλοξενίας στον ξενώνα ή συμμετοχής στο Κέντρο Ημέρας. Μια συνεργασία εξαιρετικής σημασίας τόσο για τους ασθενείς όσο και για...
17 Ιουλίου, 2022 - 8:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 8:36

Συνεργασία της ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Διαδώστε:
Συνεργασία της ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Η συνεργασία της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας ΓΑΛΙΛΑΙΑ με την Παθολογική Ογκολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας είναι γεγονός! Οι Ογκολογικοί ασθενείς του νοσοκομείου θα ενημερώνονται για τις δωρεάν υπηρεσίες της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ και θα έχουν δυνατότητα φιλοξενίας στον ξενώνα ή συμμετοχής στο Κέντρο Ημέρας.

Μια συνεργασία εξαιρετικής σημασίας τόσο για τους ασθενείς όσο και για το επιστημονικό προσωπικό και των δύο φορέων.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της συνεργασίας από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και η κα Αλίκη Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος Ογκολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνος και Διευθύντρια της Μονάδας.

Από πλευράς Νοσοκομείου παραβρέθηκαν : ο Υπαρχηγός Π.Α. Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Υποπτέραρχος Παναγιώτης Κωστόπουλος-Διευθυντής Υγειονομικού, ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Γεωργανάς-Διοικητής του 251 ΓΝΑ, ο Ταξίαρχος Δημήτριος Βουγιουκλάκης-Υποδιοικητής του 251 ΓΝΑ, η Σμχος Χρυσούλα Κάρλου-Γραφείο Εκπαίδευσης Διεύθυνση Υγειονομικού ΓΕΑ, η Ασμχος Έλενα Δημτριάδου-Προϊσταμένη Ογκολογικής/Αιματολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ και ο Επγος Βασίλειος Ραμφίδης-Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων