04/02/2020 04/02/2020 Θεατρική βραδιά για τους σκοπούς της Γαλιλαίας – “Bίωμα καλοσύνης” της Lydie Dattas ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ. Τι είναι η αγάπη για τον διπλανό μας, για τον άλλον, γι’ αυτόν με τον οποίον δε μας συνδέει τίποτε παρά μόνο το ότι βρεθήκαμε την ίδια στιγμή κάτω από τον ίδιο...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 18:45

Θεατρική βραδιά για τους σκοπούς της “Γαλιλαίας”

Διαδώστε:
Θεατρική βραδιά για τους σκοπούς της “Γαλιλαίας”

Θεατρική βραδιά για τους σκοπούς της Γαλιλαίας – “Bίωμα καλοσύνης” της Lydie Dattas

ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ. Τι είναι η αγάπη για τον διπλανό μας, για τον άλλον, γι’ αυτόν με τον οποίον δε μας συνδέει τίποτε παρά μόνο το ότι βρεθήκαμε την ίδια στιγμή κάτω από τον ίδιο ουρανό; Υπάρχει; Ή είναι προς το παρόν το πιο χαμένο στοίχημα της ανθρωπότητας; Ο πλησίον. Αυτός ο τόσο κοντινός αλλά και τόσο μακρινός άλλος τι ακριβώς μας είναι; Και, πνευματική αγάπη τι σημαίνει; Είναι εφικτή; Για μια τέτοιου είδους αγάπη μιλάει το «Βίωμα Καλοσύνης» το βιβλίο της Λυντί Ντατάς, γι’ αυτό που εισέπραξε η ίδια όταν ήταν μικρό κορίτσι και που στη συνέχεια φώτισε όλη την υπόλοιπη ζωή της.

Διάρκεια εκδήλωσης: 1 ώρα
Είσοδος ελευθερη με δυνατότητα προαιρετικής εισφοράς

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Όλια Λαζαρίδου

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου
και Χριστίνα Τασκασαπίδου

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου
7:30 μ.μ.
Αίθουσα “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” Σπάτα

 

 

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
6:30 μ.μ.
Επισκοπείο Λαυρίου

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων