28/11/2022 28/11/2022 Με την καθιερωμένη εκκλησιαστική τάξη, θα υποδεχθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 η Καλαμάτα, απότμημα εκ του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πεταλιδίου. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Ευριπίδου. Με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας (περιοχή...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2022 - 15:55

Απότμημα από τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Διαδώστε:
Απότμημα από τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Με την καθιερωμένη εκκλησιαστική τάξη, θα υποδεχθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 η Καλαμάτα, απότμημα εκ του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πεταλιδίου.

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Ευριπίδου. Με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας (περιοχή Κολυμβητηρίου), όπου και θα εναποτεθεί για πενθήμερο προσκύνημα.

Θα ακολουθήσει Δοξολογία επί τη υποδοχή και Ιερά Παράκληση χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων