19/11/2020 19/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στα πλαίσια της φιλαδέλφου αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Σάμου, διέθεσαν, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, δέκα (10) τόνους πόσιμου εμφιαλωμένου νερού και πεντακόσιες (500) καινούργιες κουβέρτες, προς την Ιερά Μητρόπολη Σάμου & Ικαρίας, με σκοπό τη...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 18:56

Δίπλα στους σεισμοπαθείς της Σάμου η Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Δίπλα στους σεισμοπαθείς της Σάμου η Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στα πλαίσια της φιλαδέλφου αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Σάμου, διέθεσαν, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, δέκα (10) τόνους πόσιμου εμφιαλωμένου νερού και πεντακόσιες (500) καινούργιες κουβέρτες, προς την Ιερά Μητρόπολη Σάμου & Ικαρίας, με σκοπό τη διανομή αυτών στους κατοίκους της πληγείσης περιοχής, διαβεβαιώνοντάς τους πως ο Καλαματιανός λαός αλλά και σύμπασα η Μεσσηνία, γνωρίζοντας εκ του παρελθόντος το τι σημαίνει “σεισμόπληκτος”, συμπαραστέκεται στο λαό της Σάμου και στην τοπική Εκκλησία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων