12/05/2019 12/05/2019 Με λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε το εσπέρας, Σάββατο 11 Μαΐου 2019, ο πανηγυρικός Εσπερινός   του εορτασμού  της Συνάξεως των εν Μεσσηνία Αγίων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Πιστοί συνέρρευσε στον Ιερό Ναό για να συμμετάσχουν στην...
12 Μαΐου, 2019 - 8:00

Δισαρχιερατικός Εσπερινός των εν Μεσσηνία Αγίων

Διαδώστε:
Δισαρχιερατικός Εσπερινός των εν Μεσσηνία Αγίων

Με λαμπρότητα τελέσθηκε απόψε το εσπέρας, Σάββατο 11 Μαΐου 2019, ο πανηγυρικός Εσπερινός   του εορτασμού  της Συνάξεως των εν Μεσσηνία Αγίων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, συγχοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Πιστοί συνέρρευσε στον Ιερό Ναό για να συμμετάσχουν στην Ακολουθία και να προσκυνήσουν την Εικόνα των δεκαέξι Μεσσηνίων Αγίων, καθώς και χαριτόβρυτα Λείψανα αυτών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων