29/09/2022 29/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης. Με το πέρας της θείας Λειτουργίας θα προχειρίσει και θα ενθρονίσει Ηγουμένη την Οσιωτάτη Μοναχή Ανθίμη (κατά κόσμο Μαρία) Δαρμάρα. Οι πιστοί, που θα συμμετάσχουν...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:46

Ενθρόνιση Ηγουμένης στην Ιερά Μονή Δημιόβης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ενθρόνιση Ηγουμένης στην Ιερά Μονή Δημιόβης Μεσσηνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης.

Με το πέρας της θείας Λειτουργίας θα προχειρίσει και θα ενθρονίσει Ηγουμένη την Οσιωτάτη Μοναχή Ανθίμη (κατά κόσμο Μαρία) Δαρμάρα. Οι πιστοί, που θα συμμετάσχουν στις  Ακολουθίες της Κυριακής, θα συμπροσευχηθούν προς εδραίωση της νέας Ηγουμένης, επ’ ωφελεία της Μοναχικής Αδελφότητος και της Ιεράς Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων