17/05/2019 17/05/2019 Εθιμοτυπικές επισκέψεις στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17 Μαίου 2019, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δέδες, καθώς και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μανώλης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενοι από συνεργάτες τους. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα τους,...
17 Μαΐου, 2019 - 12:55

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητρ.Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητρ.Μεσσηνίας

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17 Μαίου 2019, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δέδες, καθώς και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μανώλης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενοι από συνεργάτες τους.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στον αγώνα τους, προς όφελος των πολιτών και της Χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων