13/09/2019 13/09/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πούπουζας, επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του. Ο κ. Γενικός, συνοδευόταν από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Αξιοτόπουλο και τον Υπασπιστή του Υπαστυνόμο Α΄κ. Γεώργιο Τασιακόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 13:46

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πούπουζας, επ’ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του. Ο κ. Γενικός, συνοδευόταν από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ηλία Αξιοτόπουλο και τον Υπασπιστή του Υπαστυνόμο Α΄κ. Γεώργιο Τασιακόπουλο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ο κ. Ταξίαρχος ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την επιθυμία για αγαστή συνεργασία της Αστυνομίας με την τοπική Εκκλησία.

Ο  Μητροπολίτης του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του. 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την επίσκεψη του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Περικλή Μαντά, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας Εκκλησίας – Πολιτείας, αλλά και σε αυτά της επικαιρότητας.

Ο  Μητροπολίτης του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του για το καλό της Μεσσηνίας και της Πατρίδας μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων