16/10/2021 16/10/2021 Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα κατηχητική περίοδος 2021 – 2022, των Νεανικών Συνάξεων στη Μητρόπολη Μεσσηνίας. Την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου, των Νεανικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος με την επίδοση των διοριστηρίων γραμμάτων στους Κατηχητές και τους υπεύθυνους Νεότητος ιερείς. Προηγήθηκε η τέλεση του...
16 Οκτωβρίου, 2021 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2021 - 20:53

Η Εκκλησία να επιβεβαιώνει την αγάπη Της στα παιδιά

Διαδώστε:
Η Εκκλησία να επιβεβαιώνει την αγάπη Της στα παιδιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα κατηχητική περίοδος 2021 – 2022, των Νεανικών Συνάξεων στη Μητρόπολη Μεσσηνίας. Την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου, των Νεανικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος με την επίδοση των διοριστηρίων γραμμάτων στους Κατηχητές και τους υπεύθυνους Νεότητος ιερείς.

Προηγήθηκε η τέλεση του Αγιασμού και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο κατηχητικό έργο και στη διαπαιδαγώγηση των νέων και των παιδιών. Τόνισε ότι η Εκκλησία καλείται να δώσει στα παιδιά όχι μόνο πνευματικά εφόδια αλλά να τους επιβεβαιώσει την αγάπη Της προς αυτά και να τους διδάξει πως εκτός από το πνευματικό της έργο υπάρχει και το ανθρωπιστικό της πρόσωπο.

Εν συνεχεία έλαβε το λόγο ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Τζαϊλέας και καλωσόρισε τους νέους Κατηχητές ενημερώνοντας συγχρόνως για το πρόγραμμα του Γραφείου για την περίοδο αυτή αλλά και για τα μέτρα τα οποία πρέπει να τηρούνται προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων