17/06/2019 17/06/2019 Με εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η εορτή του Αγ. Πνεύματος τόσο στην πόλη της Καλαμάτας όσο και σε πολλά χωριά της Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Ενοριακός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Καλαμάτας. Των λατρευτικών εκδηλώσεων και των ιερών ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ....
17 Ιουνίου, 2019 - 16:12

Η εορτή του Αγ. Πνεύματος στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγ. Πνεύματος στην Καλαμάτα

Με εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η εορτή του Αγ. Πνεύματος τόσο στην πόλη της Καλαμάτας όσο και σε πολλά χωριά της Μεσσηνίας.

Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο Ενοριακός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Καλαμάτας.

Των λατρευτικών εκδηλώσεων και των ιερών ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Νιγηρίας κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππο και πολλούς ιερείς της πόλεως Καλαμάτας.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τελέσθηκε και η καθιερωμένη Αρτοκλασία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο οποίος τιμά την Αγία Τριάδα ως προστάτη των μελών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων