12/12/2019 12/12/2019 Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού, στην Καλαμάτα. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο ομώνυμος ιερός ναός που βρίσκεται εντός του Αλεξανδρακείου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον Διευθυντή του Γηροκομείου...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 20:15

Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού, στην Καλαμάτα. Επίκεντρο του εορτασμού ήταν ο ομώνυμος ιερός ναός που βρίσκεται εντός του Αλεξανδρακείου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον Διευθυντή του Γηροκομείου Πρωτ. Κρεσφόντη Πουλόπουλο, τον Αρχιμ. Αλέξιο Αρώνη, τον Πρωτ. Σωτήριο Τζαϊλέα και τον Πρεσβ. Αντώνιο Μανουσόπουλο.

Ο Πρωτοσύγκελλος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Σπυρίδωνος και στα μηνύματα που στέλνει  στην ανθρωπότητα ο βίος και η θαυματουργία του Αγίου, ενώ τελειώνοντας  ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και στο προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων