29/02/2020 29/02/2020 Μέσα από ένα λίαν κατατοπιστικό φυλλάδιο, το οποίο εξέδωσε προς διανομή στο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, κατά την Κυριακή της Τυρινής, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, μέσα στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας, ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς για τους τρόπους προφύλαξης από τον ιό. Το φυλλάδιο εκδόθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 14:26

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας ενημερώνει το πλήρωμά της για τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μεσσηνίας ενημερώνει το πλήρωμά της για τον κορωνοϊό

Μέσα από ένα λίαν κατατοπιστικό φυλλάδιο, το οποίο εξέδωσε προς διανομή στο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας, κατά την Κυριακή της Τυρινής, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, μέσα στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας, ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς για τους τρόπους προφύλαξης από τον ιό.

Το φυλλάδιο εκδόθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και το επιμελήθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων