19/04/2020 19/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο μήνυμα του για την εορτή του Πάσχα προς τους πιστούς μίλησε για την αγάπη του ανθρώπου προς τον Χριστό αλλά και προς τον άνθρωπο αναφερόμενος στους δύσκολους καιρούς της απομόνωσης που περνάμε. Τόνισε ότι με πνεύμα ηρεμίας και εμπιστοσύνης στις αρχές, εορτάζουμε την Ανάσταση και μπορεί η πίστη...
19 Απριλίου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2020 - 11:32

“Η πίστη μας δοκιμάζεται, μην μας διαφεύγει το μήνυμα των ημερών”

Διαδώστε:
“Η πίστη μας δοκιμάζεται, μην μας διαφεύγει το μήνυμα των ημερών”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο μήνυμα του για την εορτή του Πάσχα προς τους πιστούς μίλησε για την αγάπη του ανθρώπου προς τον Χριστό αλλά και προς τον άνθρωπο αναφερόμενος στους δύσκολους καιρούς της απομόνωσης που περνάμε.

Τόνισε ότι με πνεύμα ηρεμίας και εμπιστοσύνης στις αρχές, εορτάζουμε την Ανάσταση και μπορεί η πίστη μας να δοκιμάζεται αλλά δεν πρέπει να μας διαφευγει το μήνυμα των ημερών. Η νέα ζωή αυτη δε διδάσκεται αλλά γεννιέται, λέει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος μέσα απο μια σχέση με το Χριστό και από την αγάπη προς το συνάνθρωπο τόνισε.

“Ο Σταυρός είναι η θύρα για για την Ανάσταση” σημείωσε ενώ παραδέχτηκε ότι “ο κορωνοϊός μας έθεσε όλους προ των ευθυνών μας”.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμά του: 

Δείτε ακόμα τι είχε πει ο Σεβασμιώτατος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων