09/01/2023 09/01/2023 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στην Ιερά  Μητρόπολη Μεσσηνίας.  Η Σύναξη έλαβε χώρα στον Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κληρικών και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 13:53

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στην Ιερά  Μητρόπολη Μεσσηνίας. 

Η Σύναξη έλαβε χώρα στον Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κληρικών και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και τις οικογένειες τους.

Στη συνέχεια ενημέρωσε για θέματα διοικητικά και διαχειριστικά που αφορούν τις ενορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε ζητήματα λειτουργικά τα οποία προκύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων των Ιερέων.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση επί των ανωτέρω θεμάτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων