09/02/2021 09/02/2021 Σε κλίμα κατάνυξης και με την μεγαλοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την παρουσία του επιτρεπομένου αριθμού πιστών, περατώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Υπαπαντής, πολιούχου της Καλαμάτας, με την ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας της Αποδόσεως προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 14:45

Καλαμάτα: Επέστρεψε στον θρόνο της η Υπαπαντή

Διαδώστε:
Καλαμάτα: Επέστρεψε στον θρόνο της η Υπαπαντή

Σε κλίμα κατάνυξης και με την μεγαλοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την παρουσία του επιτρεπομένου αριθμού πιστών, περατώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας Υπαπαντής, πολιούχου της Καλαμάτας, με την ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας της Αποδόσεως προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως και τους εφημερίους του Ναού.
Ακολούθως τελέστηκε Ιερά Παράκληση στην Παναγία και η θαυματουργή Εικόνα της μεταφέρθηκε από το θρόνο λιτάνευσης στο μόνιμο θρόνο της.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και ευχήθηκε να είναι αυτή που θα μας ενισχύει στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε αλλά και σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων