08/05/2022 08/05/2022 Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες, Σάββατο 7 Μαΐου 2022, ο πανηγυρικός Εσπερινός εορτασμού Συνάξεως των εν Μεσσηνία Αγίων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως. Πιστοί συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό για να συμμετάσχουν στην Ακολουθία και να προσκυνήσουν την Εικόνα...
08 Μαΐου, 2022 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 11:17

Καλαμάτα: Ο πανηγυρικός Εσπερινός εορτασμού των Μεσσηνίων Αγίων

Διαδώστε:
Καλαμάτα: Ο πανηγυρικός Εσπερινός εορτασμού των Μεσσηνίων Αγίων

Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες, Σάββατο 7 Μαΐου 2022, ο πανηγυρικός Εσπερινός εορτασμού Συνάξεως των εν Μεσσηνία Αγίων, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως.

Πιστοί συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό για να συμμετάσχουν στην Ακολουθία και να προσκυνήσουν την Εικόνα των Μεσσηνίων Αγίων, καθώς και χαριτόβρυτα Λείψανα αυτών.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού θα κορυφωθούν αύριο Κυριακή 8 Μαΐου, με την τέλεση πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων των Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων