01/03/2020 01/03/2020 Στον κατάμεστο από πιστούς Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας τελέσθηκε απόψε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, ο ονομαζόμενος «Της Συγνώμης». Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Αρχιδιάκονο π. Νεόφυτο Σαχλά, με την παρουσία πλειάδος κληρικών της Μητροπόλεως. Προ του πέρατος...
01 Μαρτίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 21:45

Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στην Καλαμάτα

Στον κατάμεστο από πιστούς Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας τελέσθηκε απόψε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, ο ονομαζόμενος «Της Συγνώμης».
Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Αρχιδιάκονο π. Νεόφυτο Σαχλά, με την παρουσία πλειάδος κληρικών της Μητροπόλεως.

Προ του πέρατος του Εσπερινού, στο κήρυγμά του ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στην συγχωρητικότητα και ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τον πνευματικό αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, δίδοντας σε όλους και λαμβάνοντας από όλους τον ασπασμό της συγνώμης.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων