24/06/2022 24/06/2022 Στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο, το τιμώμενο επ’ ονόματι του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», μετέβη το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου...
24 Ιουνίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 14:23

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στο Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων της Μητροπόλεως

Στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο, το τιμώμενο επ’ ονόματι του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου, του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», μετέβη το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου του Ιδρύματος και ο Πρωτοπρ. Σωτήριος Τζαϊλέας, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλο, την Πρόεδρο και τις εθελόντριες του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Κατσαφάδο και τον Υπεύθυνο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ κ. Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για την αγαστή συνεργασία τους με όλες τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και όλους τους ευεργέτες και δωρητές του Ιδρύματος.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος περιόδευσε στους θαλάμους και στους χώρους του Ιδρύματος, συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους τρόφιμους και ευχήθηκε σε όλους ο Τίμιος Πρόδρομος να είναι βοηθός και αρωγός στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων