24/03/2023 24/03/2023 Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής του Ευαγγελισμού και η Ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών τους ναούς και τις Μονές της Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Ακολουθίας στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της κοινότητας Αντικαλάμου...
24 Μαρτίου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 20:44

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον πανηγυρίζοντα Ι.N Ευαγγελισμού Αντικαλάμου

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον πανηγυρίζοντα Ι.N Ευαγγελισμού Αντικαλάμου

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής του Ευαγγελισμού και η Ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών τους ναούς και τις Μονές της Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Ακολουθίας στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της κοινότητας Αντικαλάμου Μεσσηνίας.

Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τη Δ’ Στάση των Χαιρετισμών ενώπιον της ιεράς εικόνος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλαισιωμένος από τον εφημέριο του Ναού Οικον. Κυριάκο Μπακολέα και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο, παρουσία πιστών εκ της ευρύτερης περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων