25/07/2021 25/07/2021 Στο παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, πλησίον του κολυμβητηρίου Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας, κατά την εορτή της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Παρεκκλησίου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς, ο εφημέριος της ενορίας Καρνασίου Ιερεύς Σπυρίδων Πρασσάς και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Κατά την ομιλία του ο...
25 Ιουλίου, 2021 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2021 - 17:01

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στη εορτή της Αγίας Θεοπρομήτορος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στη εορτή της Αγίας Θεοπρομήτορος

Στο παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, πλησίον του κολυμβητηρίου Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας, κατά την εορτή της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Παρεκκλησίου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς, ο εφημέριος της ενορίας Καρνασίου Ιερεύς Σπυρίδων Πρασσάς και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Αγίας Άννης και τόνισε επιπλέον την ανάγκη του εμβολιασμού, ως έργου αγάπης προς τον συνάνθρωπο και προς τον εαυτό μας. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας απένειμε το οφίκκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον π. Σπυρίδωνα Πρασσά τιμώντας την πολυετή προσφορά του στην τοπική Εκκλησία και την υποδειγματική ιερατική του διακονία.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων