21/10/2022 21/10/2022 Ο  Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος παρέστη την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην τελετή παρουσίασης – ενεργοποίησης του νεοσύστατου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα. Βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η Elbit Systems -μεταξύ άλλων- θα προμηθεύσει το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 21:51

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην έναρξη του Διεθνούς Κέντρου Πτήσεων Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην έναρξη του Διεθνούς Κέντρου Πτήσεων Καλαμάτας

Ο  Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος παρέστη την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην τελετή παρουσίασης – ενεργοποίησης του νεοσύστατου Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος στην Καλαμάτα.

Βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η Elbit Systems -μεταξύ άλλων- θα προμηθεύσει το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων της Καλαμάτας με νέα εκπαιδευτικά αεροσκάφη M346. Επίσης, θα παρέχει ενσωματωμένη σουίτα εικονικών ηλεκτρονικών πτήσης στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος, ολοκληρωμένα συστήματα εκπαίδευσης εδάφους  καθώς και σύστημα εντολών και ελέγχου που θα επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση της εκπαίδευσης των πτήσεων.

Στην τελετή παρέστησαν ο Σμήναρχος Νικόλαος Τσιβουράκης Διοικητής της 120 Π.Ε.Α. Καλαμάτας, ο Υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς Διοικητής της Αεροπορικής Εκπαίδευσης του Γ.Ε.Α., ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ YairKulas, οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέλιος, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων