30/12/2022 30/12/2022 Εόρτια επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του Γραφείου του κ. Παναγιώτα Ασημάκου. Ο Περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έλευση του Νέου Έτους 2023. Επίσης, συζήτησαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 12:40

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Εόρτια επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας  συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του Γραφείου του κ. Παναγιώτα Ασημάκου.

Ο Περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έλευση του Νέου Έτους 2023. Επίσης, συζήτησαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο θεσμών με επίκεντρο την επικείμενη αποκατάσταση των Ιερών Μονών Δημιόβης, Βελανιδιάς και Μαρδακίου.

Ο κ. Νίκας συνεχάρει τον Σεβασμιώτατο για το επιτελούμενο πνευματικό και κοινωνικό του έργο, αναφέροντας ότι πάντα θα βρίσκεται αρωγός σε αυτό.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Περιφερειάρχη για την επίσκεψη αλλά και για την αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, ευχόμενος στον κ. Νίκα υγεία και κάθε επιτυχία στα πολυεύθυνα καθήκοντά του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων