24/02/2021 24/02/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ομιλία με θέμα: «Οι Εθνομάρτυρες: Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Καλαμάτας Χρύσανθος Παγώνης, Επίσκοπος Κορώνης Γρηγόριος Μπίστης, Επίσκοπος Μεθώνης Γρηγόριος Παπαθεοδώρου» Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ....
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 12:04

Ομιλία για τα 200 χρόνια 1821 από την Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ομιλία για τα 200 χρόνια 1821 από την Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ομιλία με θέμα:

«Οι Εθνομάρτυρες: Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Καλαμάτας Χρύσανθος Παγώνης, Επίσκοπος Κορώνης Γρηγόριος Μπίστης, Επίσκοπος Μεθώνης Γρηγόριος Παπαθεοδώρου»

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κ. Σοφία Καπετανάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Παλαιογραφίας-Κωδικολογίας-Εκδοτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων η Εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στο «Μανιατάκειον Ίδρυμα» της Κορώνης, όπως είχε προγραμματισθεί, αλλά θα μεταδοθεί διαδικτυακά, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο YouTube, με τίτλο:  Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας – Εορτασμός 200 Ετών.

Η διαδικτυακή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/2/2021 και ώρα 18:00 μ.μ. ,  στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/channel/UC1EBZ9K3rzuOnfrC_ysg0WA

O Επίσκοπος Μεθώνης Γρηγόριος Παπαθεοδώρου:

O Επίσκοπος Κορώνης Γρηγόριος Μπίστης:

Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας Χρύσανθος Παγώνης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων