09/06/2021 09/06/2021 Στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού, στην Καλαμάτα, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της δεσποτικής εορτής, με την παρουσία πλήθους πιστών να συμμετέχουν έξωθεν του Ναού, τηρώντας τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Της Ενάτης του Πάσχα και του Πανηγυρικού Εσπερινού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συμπαραστατούμενος από...
09 Ιουνίου, 2021 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 22:32

Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Αναλήψεως στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον Εσπερινό της Αναλήψεως στην Καλαμάτα

Στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Χριστού, στην Καλαμάτα, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της δεσποτικής εορτής, με την παρουσία πλήθους πιστών να συμμετέχουν έξωθεν του Ναού, τηρώντας τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Της Ενάτης του Πάσχα και του Πανηγυρικού Εσπερινού προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, και κληρικούς της πόλεως της Καλαμάτας.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων