13/11/2021 13/11/2021 Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τελέστηκε χθες το απόγευμα, Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Καλαμάτας, για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Γέροντος Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Άρτης...
13 Νοεμβρίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2021 - 9:38

Πολυαρχιερατικός εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός εσπερινός ονομαστηρίων Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τελέστηκε χθες το απόγευμα, Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Καλαμάτας, για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Γέροντος Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνου, Καρθαγένης κ. Μελετίου, Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Με το πέρας του Εσπερινού, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχαρίστησε από καρδιάς τους Αρχιερείς, τον Ιερό Κλήρο, τους εκπροσώπους των Αρχών, καθώς και το εκκλησίασμα για την τιμητική παρουσία τους.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δημήτριος Καφαντάρης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων