17/02/2021 17/02/2021 Ολοκληρώθηκε σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 τροφίμων, αλλά και διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Άσυλο Ανιάτων “Η στέγη της Εκκλησίας” και στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας από το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (16 και 17/02/2021). Κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού τηρήθηκαν και πάλι όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα,...
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:40

Πραγματοποιήθηκε η β’ δόση εμβολιασμού στα Ιδρύματα

Διαδώστε:
Πραγματοποιήθηκε η β’ δόση εμβολιασμού στα Ιδρύματα

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 τροφίμων, αλλά και διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Άσυλο Ανιάτων “Η στέγη της Εκκλησίας” και στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας από το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (16 και 17/02/2021).

Κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού τηρήθηκαν και πάλι όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, σε περίπτωση που παρουσιάζονταν κάποια αλλεργική αντίδραση, με την παρουσία των ιατρών των Ιδρυμάτων και ασθενοφόρου, χωρίς τελικά να χρειαστεί, αφού ο εμβολιασμός ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί τα μέλη του ειδικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ για την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τους Διευθυντές και το προσωπικό των Ιδρυμάτων για την τήρηση των μέτρων και την διασφάλιση της υγείας των φιλοξενουμένων σε αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων