24/01/2022 24/01/2022 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2022, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Η Σύναξη έλαβε χώρα στόν Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2022 - 11:24

Προτροπή Μητροπολίτη Μεσσηνίας σε κληρικούς να εμβολιαστούν

Διαδώστε:
Προτροπή Μητροπολίτη Μεσσηνίας σε κληρικούς να εμβολιαστούν

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2022, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Η Σύναξη έλαβε χώρα στόν Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και τις οικογένειές τους.
Στη συνέχεια ενημέρωσε τους Ιερείς για θέματα διοίκησης και διαχείρισης των Ιερών Ναών, Μονών και Προσκυνημάτων.

Συνάμα προέτρεψε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν για το προσωπικό τους καλό αλλά και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων