23/09/2022 23/09/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, αντιπροσω­πεία της πόλης του Λόουελ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερι­κής, στο πλαί­σιο επισκέψεώς της στην Καλαμάτα, προκειμένου να ολο­κλη­ρω­θεί η διαδικασία αδελφοποίησης των δύο πόλεων. Την Αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο Δήμαρχος του Λόουελ Sokhary Chau. Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους του...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:27

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αντιπροσωπεία του Λόουελ των Η.Π.Α.

Διαδώστε:
Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αντιπροσωπεία του Λόουελ των Η.Π.Α.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, αντιπροσω­πεία της πόλης του Λόουελ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερι­κής, στο πλαί­σιο επισκέψεώς της στην Καλαμάτα, προκειμένου να ολο­κλη­ρω­θεί η διαδικασία αδελφοποίησης των δύο πόλεων.

Την Αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο Δήμαρχος του Λόουελ Sokhary Chau.

Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους του Δή­μου Καλαμάτας με εγκαρδιότητα, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε υγεία και ευημερία.

Ακολούθως, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε για προσκύνημα το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων