03/09/2019 03/09/2019 Με λαμπρότητα αλλά και συγκίνηση η πόλη της Καλαμάτας και ο λαός της υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, την ιστορική και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δημιοβίτισσας εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής του Ταϋγέτου, εκφράζοντας για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη τους και την ευλάβειά τους στο ιερό Πρόσωπό Της. Του Εσπερινού, της...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:43

Την Παναγία Δημιοβίτισσα υποδέχθηκε η Καλαμάτα

Διαδώστε:
Την Παναγία Δημιοβίτισσα υποδέχθηκε η Καλαμάτα

Με λαμπρότητα αλλά και συγκίνηση η πόλη της Καλαμάτας και ο λαός της υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, την ιστορική και θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δημιοβίτισσας εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής του Ταϋγέτου, εκφράζοντας για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη τους και την ευλάβειά τους στο ιερό Πρόσωπό Της.

Του Εσπερινού, της ιεράς Παρακλήσεως και της υποδοχής προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, με την συμμετοχή του ιερού Κλήρου, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και φορέων και πλήθους πιστών.

Η Ιερά Εικόνα εναποτέθηκε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Καλαμάτας για δεκαήμερο προσκύνημα.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλος και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων