02/07/2022 02/07/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της τοπικής κοινότητας Δρακονερίου, του Δήμου Μεσσήνης, μετέβη το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος...
02 Ιουλίου, 2022 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 15:20

Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της τοπικής κοινότητας Δρακονερίου, του Δήμου Μεσσήνης, μετέβη το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος και πολλοί κληρικοί της Αρχιερατικής Περιφέρειας Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του αποφοίτου της Ιερατικής Σχολής Καλαμάτας Κωνσταντίνου Ρίκα. Κατά την σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διάκονο να καταστεί υπόδειγμα κληρικού, ενώ αναφέρθηκε και στην ευλογημένη οικογένεια του νέου κληρικού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων