25/12/2020 25/12/2020 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας, της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ναού και τους διακόνους. Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκας, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Περ. Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θαν. Βασιλόπουλος και αρκετά...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:22

Χριστούγεννα στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας, της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ναού και τους διακόνους. Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παν. Νίκας, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Περ. Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θαν. Βασιλόπουλος και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων