19/06/2022 19/06/2022 Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πάντων, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλονής της Ιεράς Μητροπόλεως Μηθύμνης, τιμήθηκαν εξαιρέτως σήμερα οι περισσότεροι από 37 Άγιοι της Λέσβου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος συνιερούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.Ιάκωβος, ενώ την Θεία Λειτουργία ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών λειψάνων...
19 Ιουνίου, 2022 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2022 - 12:33

Ξεκίνησε ο εορτασμός των Αγίων της Λέσβου

Διαδώστε:
Ξεκίνησε ο εορτασμός των Αγίων της Λέσβου

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πάντων, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλονής της Ιεράς Μητροπόλεως Μηθύμνης, τιμήθηκαν εξαιρέτως σήμερα οι περισσότεροι από 37 Άγιοι της Λέσβου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος συνιερούργησε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.Ιάκωβος, ενώ την Θεία Λειτουργία ακολούθησε η λιτάνευση των ιερών λειψάνων των Αγίων της Λέσβου, στους οποίους είναι αφιερωμένη ολόκληρη η εβδομάδα, που άρχισε σήμερα.

Η φιλαρμονική του στρατού και στρατιωτικό άγημα συνόδευσαν τα ιερά λείψανα των Αγίων.

Πλήθος πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών του τόπου.

Ακούστε τι είπε για την εορτή των Αγίων Πάντων, αλλά και την εορτή των Αγίων της Λέσβου ο Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος του Μανταμάδου στη Λέσβο, Πρωτοπρεσβύτερος Ευστράτιος Δήσσος, κηρύττοντας τον θείο λόγο κατά τη σημερινή Θεία Λειτουργία (25 λεπτά πριν το τέλος του βίντεο):

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων