31/03/2021 31/03/2021 Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, ύψους 150.000 ευρώ, για την ενίσχυση του στατικού φορέα στο κτήριο της Στέγης Νεότητας Σπάρτης. Πρόκειται για ένα σημαντικό κτήριο για την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και εν γένει για την τοπική κοινωνία, το οποίο στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει...
31 Μαρτίου, 2021 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2021 - 18:15

Ενισχύεται το κτήριο της Στέγης Νεότητας

Διαδώστε:
Ενισχύεται το κτήριο της Στέγης Νεότητας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, ύψους 150.000 ευρώ, για την ενίσχυση του στατικού φορέα στο κτήριο της Στέγης Νεότητας Σπάρτης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κτήριο για την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης και εν γένει για την τοπική κοινωνία, το οποίο στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει πλειάδα εκδηλώσεων, εξυπηρετώντας τις εκκλησιαστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Τα τελευταία χρόνια τον εν λόγω κτήριο αντιμετώπισε προβλήματα στατικότητας, τα οποία η τοπική Εκκλησία δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία με προθυμία δέχθηκε να συνδράμει στην προσπάθεια διάσωσης της Στέγης Νεότητας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 τη Σπάρτη, για να υπογράψει τη Σύμβαση στο Διοικητήριο της πόλης, και όλους όσοι συνέβαλαν από την υποβολή του αιτήματος μέχρι στην υπογραφή της σύμβασης, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, και τους εύχεται υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων