22/11/2019 22/11/2019 ΑΘΗΝΑ. Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα αναγορευτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελο Κότιο, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00 στην αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος...
22 Νοεμβρίου, 2019 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2019 - 16:12

Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Μητροπολίτης Σπάρτης

Διαδώστε:
Επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Μητροπολίτης Σπάρτης

ΑΘΗΝΑ. Επίτιμος Διδάκτωρ του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα αναγορευτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελο Κότιο, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 στις 18.00 στην αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προσφώνηση του Πρύτανη και τον Πρόεδρο του Τμήματος της Σχολής κ. Γεώργιο Τσιχριντζή. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου του Μητροπολίτη από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Δημήτριο Βέργαδο και η αναγόρευση του σε Επίτιμο Διδάκτορα  του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Θα ακολουθήσει η ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου και θα δεξίωση στην αίθουσα Δέλτα του Ιδρύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων