24/01/2022 24/01/2022 Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των υπηρεσιών της Ιεράς Μητρόπολης, στο Επισκοπείο στη Σπάρτη, με την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου μας στη Γη με τον...
24 Ιανουαρίου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2022 - 19:10

Κοπή πίτας στο επισκοπείο στη Σπάρτη

Διαδώστε:
Κοπή πίτας στο επισκοπείο στη Σπάρτη

Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των υπηρεσιών της Ιεράς Μητρόπολης, στο Επισκοπείο στη Σπάρτη, με την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου 2022.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου μας στη Γη με τον παράλληλο επαναπροσδιορισμό αξιών και προτεραιοτήτων. Ακολούθως, προέτρεψε τους διακονούντες και εργαζόμενους στα γραφεία να συνεχίσουν την καλή μεταξύ τους συνεργασία και να παραμείνουν πρόθυμοι και εξυπηρετικοί προς όλους όσοι απευθύνονται στις υπηρεσίες της τοπικής Εκκλησίας. Κατακλείοντας την ομιλία του, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία ψυχική και σωματική, προκοπή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους καθώς και δύναμη, για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του νέου έτους.

Από την πλευρά του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης, Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλος Μαντζαβράκος, μιλώντας εκ μέρους όλων των παρευρισκομένων, ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Ποιμενάρχη, για όλα όσα έχει προσφέρει σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά, ενώ υπογράμμισε ότι ο πνευματικός, σεμνός και εργατικός βίος του Σεβασμιωτάτου αποτελεί το σπουδαιότερο μάθημα ζωής για όλους όσοι έχουν την τύχη να βρίσκονται δίπλα του. Ολοκληρώνοντας, ευχήθηκε στον Σεβ. Μητροπολίτη υγεία και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσει να οδηγεί για πολλά ακόμα χρόνια την τοπική Εκκλησία στηρίζοντας και διανθίζοντας το θεάρεστο και πολυποίκιλο έργο του.

Σημειώνεται, ότι, όπως κάθε χρόνο, η Βασιλόπιτα δημιουργήθηκε με αγάπη από την αδελφότητα της Ιεράς Μονής Ζερμπίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων