29/10/2020 29/10/2020 Χωρίς τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, εόρτασε ο Ελληνισμός την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εξεφώνησε η Διευθύντρια του...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2020 - 20:17

Ψηλά οι Σημαίες στην Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ψηλά οι Σημαίες στην Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Χωρίς τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις, λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, εόρτασε ο Ελληνισμός την Εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Στην Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου.

Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εξεφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης κ. Ελένη Δαράκη.

Στην Δοξολογία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Λακωνίας κύριοι Αθανάσιος Δαβάκης και Σταύρος Αραχωβίτης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, Αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και Συλλόγων.

Αμέσως μετά, οι επίσημοι μετέβησαν στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα για την απόδοση τιμών.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων