23/09/2022 23/09/2022 Συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2022, στη Σπάρτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Στην εν λόγω συνάντηση, στα γραφεία της Μητρόπολης, στη λακωνική πρωτεύουσα -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη- συζητήθηκε η ανέγερση στον χώρο του διοικητηρίου...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 17:11

Συνάντηση Μητροπολίτη Σπάρτης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Σπάρτης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση είχε το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου 2022, στη Σπάρτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην εν λόγω συνάντηση, στα γραφεία της Μητρόπολης, στη λακωνική πρωτεύουσα -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη- συζητήθηκε η ανέγερση στον χώρο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας, σε έκταση που έχει παραχωρηθεί στην Εκκλησία με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ναού αφιερωμένου στη μνήμη του εθνοϊερομάρτυρα Αγίου Ανανία Μητροπολίτη Λακεδαιμονίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων