29/09/2022 29/09/2022 Την καθιερωμένη ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως που εδρεύουν στην περιοχή της Καλογραίζας στη Νέα Ιωνία, στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές προς τους μικρούς μαθητές...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 13:33

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Την καθιερωμένη ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς της Ιεράς Μητροπόλεως που εδρεύουν στην περιοχή της Καλογραίζας στη Νέα Ιωνία, στο Νέο Ηράκλειο και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές προς τους μικρούς μαθητές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για μία υγιή, ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων