05/11/2021 05/11/2021 Τα ονομαστήριά του άγει τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ. Λόγω αποφυγής της διασποράς της νόσου COVID-19 δεν θα δεχθεί ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλέως τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη θα εορταστούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 3:30μμ ο...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 12:51

Δεν θα δεχθεί ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Δεν θα δεχθεί ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Τα ονομαστήριά του άγει τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ. Λόγω αποφυγής της διασποράς της νόσου COVID-19 δεν θα δεχθεί ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλέως τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη θα εορταστούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 3:30μμ ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Κοιμητηρίου Νέας Φιλαδελφείας στον Κόκκινο Μύλο.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το πρωί και ώρες 07:00πμ-10:30πμ θα προεξάρχει της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί εόρτιες ευχές κατά την διανομή του αντιδώρου στον Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων