15/11/2021 15/11/2021 Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεοδόσιος Χαραλαμπόπουλος.  Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Θεοδοσίου Χαραλαμποπούλου θα τελεσθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ταφή...
15 Νοεμβρίου, 2021 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021 - 14:10

Εκοιμήθη ο π. Θεοδόσιος Χαραλαμπόπουλος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Θεοδόσιος Χαραλαμπόπουλος

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Θεοδόσιος Χαραλαμπόπουλος.  Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Θεοδοσίου Χαραλαμποπούλου θα τελεσθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 1:00μμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ταφή στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στη Ν. Φιλαδελφεία.

Το σκήνωμα του μακαριστού Αρχιμανδρίτου θα βρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ναό από νωρίς το πρωί και κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, όπου και θα τεθεί σε προσκύνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων