13/04/2021 13/04/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με επίσημη ανακοίνωσή της, απευθύνει τα θερμότατα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του αειμνήστου Βασιλείου Μαγκαναδέλη, ενός ανθρώπου ευγενούς, με σπάνιο ήθος και υψηλές αξίες, που υπηρέτησε με συνέπεια την ελληνική δημοσιογραφία και με την έγκριτη πένα του συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόοδο της...
13 Απριλίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 16:24

Η έγκριτη πένα του συνέβαλε στην πρόοδο της Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Η έγκριτη πένα του συνέβαλε στην πρόοδο της Νέας Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, με επίσημη ανακοίνωσή της, απευθύνει τα θερμότατα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του αειμνήστου Βασιλείου Μαγκαναδέλη, ενός ανθρώπου ευγενούς, με σπάνιο ήθος και υψηλές αξίες, που υπηρέτησε με συνέπεια την ελληνική δημοσιογραφία και με την έγκριτη πένα του συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόοδο της Νέας Ιωνίας. Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει στην οικογένειά του την εξ ύψους παρηγορία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων