02/02/2022 02/02/2022 Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Περισσού στη Νέα Ιωνία, εντός του οποίου βρίσκεται και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022. Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου...
02 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:52

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στη Νέα Ιωνία

Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Περισσού στη Νέα Ιωνία, εντός του οποίου βρίσκεται και πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή Δεσποτική και Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, η οποία αποτελεί την ολοκλήρωση της εορτής των Χριστουγέννων, κάνοντας λόγο για το βαθύτερο μήνυμα που αυτή μεταφέρει στον σύγχρονο άνθρωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εσπέρας της εορτής και ώρας 6:00μμ θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγ. Αναστασίας εορταστική εκδήλωση προς τιμήν της «Μικρασιάτισσας Μάνας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων