16/07/2020 16/07/2020 Ιερά Αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ιωνία για την Αγία Σοφία την παρασκευή 24 Ιουλίου, ημέρα που είναι προγραμματισμένη από την Τουρκική Κυβέρνηση η επίσημη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας στη σελίδα του Facebook “Στις Τουρκικές προκλήσεις απαντούμε με προσευχή. Στην παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών απαντούμε...
16 Ιουλίου, 2020 - 22:19
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 21:32

“Η προσευχή είναι η δική μας ειρηνική επανάσταση”

Διαδώστε:
“Η προσευχή είναι η δική μας ειρηνική επανάσταση”

Ιερά Αγρυπνία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ιωνία για την Αγία Σοφία την παρασκευή 24 Ιουλίου, ημέρα που είναι προγραμματισμένη από την Τουρκική Κυβέρνηση η επίσημη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας στη σελίδα του Facebook “Στις Τουρκικές προκλήσεις απαντούμε με προσευχή. Στην παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών απαντούμε με προσευχή. Προσευχόμαστε για την Αγιά Σοφιά! Προσευχόμαστε να φωτίσει ο Θεός τους γείτονές μας και να τους απαλλάξει από το σκοτάδι του μίσους και του φανατισμού. Η προσευχή είναι η δική μας ειρηνική επανάσταση! Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρες από 8.30μ.μ. έως 00.30π.μ. τελούμε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας”.

Δείτε τη σχετική αφίσα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων