15/12/2020 15/12/2020 Χωρίς την παρουσία πιστών (κεκλεισμένων των θυρών) τελέσθηκε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ινεπόλεως στη Νέα Ιωνία Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Επισκόπου Ιλλυρικού, του οποίου το σεπτό σκήνωμα φυλάσσεται άφθαρτο εντός του Ναού. Την Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας,...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 15:03

Ιερά Αγρυπνία στο Ναό με το άφθαρτο Σκήνωμα του Αγίου Ελευθερίου

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στο Ναό με το άφθαρτο Σκήνωμα του Αγίου Ελευθερίου

Χωρίς την παρουσία πιστών (κεκλεισμένων των θυρών) τελέσθηκε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ινεπόλεως στη Νέα Ιωνία Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Επισκόπου Ιλλυρικού, του οποίου το σεπτό σκήνωμα φυλάσσεται άφθαρτο εντός του Ναού.

Την Ιερά Αγρυπνία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

“Κοινή ευχή όλων μας ο θαυματουργός Άγιος Ελευθέριος να «ελευθερώσει» την πατρίδα μας από την πανδημία που την δοκιμάζει και να πρεσβεύει προς Κύριον για την υγεία και την σωτηρία όλων μας” σημειώνει η Ιερά Μητρόπολη στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων