10/12/2019 10/12/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη σύγχρονη δοκιμαζόμενη οικογένεια προέβη στην ίδρυση «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» με κύριο σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορούν να προμηθευθούν από...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 12:41

Κοινωνικό Φροντιστήριο Ι. Μ. Νέας Ιωνία

Διαδώστε:
Κοινωνικό Φροντιστήριο Ι. Μ. Νέας Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη σύγχρονη δοκιμαζόμενη οικογένεια προέβη στην ίδρυση «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» με κύριο σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορούν να προμηθευθούν από το Γραφείο του Ιερού Ενοριακού τους Ναού ή από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα πραγματοποιούνται στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (Σαλαμίνος & Καλλιπόλεως).
Περισσότερες πληροφορίες στους Ιερούς Ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεω

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων