11/04/2022 11/04/2022 Με κατάνυξη τελέσθηκε την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 10 Απριλίου 2022, ο Στ’ και τελευταίος κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Ηρακλείου Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ. Κατά την διάρκεια του κατανυκτικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε πνευματική ομιλία με θέμα: «Ο...
11 Απριλίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 14:18

Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: “Ο Άγιος Νεκτάριος ως πνευματικός πατέρας”

Διαδώστε:
Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: “Ο Άγιος Νεκτάριος ως πνευματικός πατέρας”

Με κατάνυξη τελέσθηκε την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 10 Απριλίου 2022, ο Στ’ και τελευταίος κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Ηρακλείου Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Κατά την διάρκεια του κατανυκτικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε πνευματική ομιλία με θέμα: «Ο Άγιος Νεκτάριος ως πνευματικός πατέρας».

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αγνή και φωτεινή προσωπικότητα του σύγχρονου Αγίου της υπομονής και της ταπείνωσης Νεκταρίου του θαυματουργού και στο θεάρεστο παράδειγμα πίστεως και αφοσίωσης στον Θεό που δείχνει τον δρόμο στον καθένα από εμάς για μετάνοια και σωτηρία, ευχόμενος προς όλους καλή Ανάσταση!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων