07/03/2023 07/03/2023 Άμεση και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του πιστού λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας στην πανστρατιά αγάπης που κήρυξε η Εκκλησία της Ελλάδος σχετικά με την συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού που θα αποσταλεί, μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και στη Συρία. Συνολικά πάνω από 8...
07 Μαρτίου, 2023 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 14:56

Ο λαός της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Διαδώστε:
Ο λαός της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Άμεση και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του πιστού λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας στην πανστρατιά αγάπης που κήρυξε η Εκκλησία της Ελλάδος σχετικά με την συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού που θα αποσταλεί, μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και στη Συρία.

Συνολικά πάνω από 8 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν στους ενοριακούς ναούς της τοπικής μας Εκκλησίας, μεταξύ αυτών καινούργια κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, όσπρια, γάλατα μακράς διαρκείας και πακέτα ρυζιού, όπου ομάδα συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως το ταξινόμησε κατά είδος και το συσκεύασε σε ειδικά κιβώτια.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες τόσο προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά της και με πνεύμα αλληλεγγύης προσέφεραν από το υστέρημά τους για να ανακουφίσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας, όσο και προς τους υπεύθυνους κληρικούς των Ενοριακών Φιλοπτόχων Ταμείων για την άοκνη και ουσιαστική τους βοήθεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων