11/08/2019 11/08/2019 Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Δημοτικού Υπόγειου Κέντρου Στάθμευσης Αυτοκινήτων στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150, στο κέντρο της Ν. Ιωνίας, και αμέσως μετά η εκδήλωση συνεχίστηκε στον παρακείμενο χώρο με την τέλεση Αγιασμού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη...
11 Αυγούστου, 2019 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2019 - 16:08

Ο Μητρ. Ν. Ιωνίας ευλόγησε τις εργασίες του υπόγειου δημοτικού parking

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ν. Ιωνίας ευλόγησε τις εργασίες του υπόγειου δημοτικού parking

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Δημοτικού Υπόγειου Κέντρου Στάθμευσης Αυτοκινήτων στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150, στο κέντρο της Ν. Ιωνίας, και αμέσως μετά η εκδήλωση συνεχίστηκε στον παρακείμενο χώρο με την τέλεση Αγιασμού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, και ακολούθως τέθηκε ο θεμέλιος λίθος του υπό ανέγερση οικοδομήματος.

Το παρών έδωσε και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, η οποία είπε μεταξύ άλλων πως: «Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη αυτή τη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι πολύ ωραίο να κλείσει η θητεία σου με έργα.», αναφέρθηκε «στις αντιδράσεις που υπήρξαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την έγκριση της χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο έργο».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ, εκφράζοντας αρχικά «θερμές ευχαριστίες» προς την κ. Δούρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είστε μια Περιφερειάρχης των έργων και αφήνετε πίσω σας έργα σε όλη την Αττική.», προσθέτοντας πως: «Σας ευχαριστούμε δημόσια για ό,τι κάνατε για την περιοχή μας.», και συνέχισε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Στον δε κ. Δήμαρχο, στον κ. Ηρακλή Γκότση, θέλω να τον ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου γι’ αυτό το οποίο δημιουργεί για την πόλη μας. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Θωμαΐδου θα συνεχίσει και θα εξασφαλίσει την ομαλή ολοκλήρωση του έργου. Αλλά θα ήθελα να πω σε όλους σας ότι ο κ. Γκότσης αφήνει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, όχι μόνο με το έργο αυτό αλλά και με τόσα άλλα έργα, τα οποία άφησε στην περιοχή μας. Και τον ευχαριστώ και δημόσια.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων